SENASTE NYTT – med fokus på...

TANDLÄKARSKRÄCK?

AUG 2013 Jag hade varit vuxen länge när jag steg in till tandläkaren i Lydiahuset första gången, han hette Göran och tog min tandläkarskräck med ro. En miljö så lugn, jag låg där i stolen och tittade ut och snart var det över, både besöket och min tandläkarskräck. Jag går fortfarande till Lydiahuset fast nu med en ny lugn tandläkare vid namn Ali som jag varmt rekomenderar.

Nu har jag gjort deras hemsida, en enkel webbplats som representera den moderna och ändå familjära kliniken med den vackra utsikten och kunniga personalen.

Titta gärna in nynaskliniken.se

  Säljprodukt för magasin Nynäshamn

FULLT UPP!!!

JUNI 2013 Okej så här är det, det har varit så mycket jobb den här våren att jag inte har hunnit uppdatera min hemsida. Vad ska man säga? Skomakarna skor... Hur som helst så ska jag ta tag i den i sommar när jag förhoppningsvis får lite lediga stunder över. Men jag måste få berätta att jag håller på med ett så oerhört roligt projekt tillsammans med Charlotte Friberg - Nynäs Skördefest - En Matmarknad och smakfest som kommer att äga rum helgen den 21-22 september i Fiskehamnen i Nynäshamn. Vi arbetar just nu på att berätta om vår idé för alla lokalproducenter mfl som kan göra markanden till en succé. Vi ni läsa mer kan ni gå in på nynasskordefest.se där vi uppdaterar informationen löpande eller gå med i vår facebookgrupp genom att gilla NynasSkordefest på facebook .

Varmt välkomna till Nynäshamn och Nynäs Skördefest i höst!

 

  Säljprodukt för magasin Nynäshamn

VÄLKOMNA!

FEBRUARI 2013 Paulins Projekt har 5-årsjubileum i år och det ska firas! Jag bjuder på bubbel i glasen, choklad, trevlig stämning och det självklara samtalsämnet marknadskommunikation i min monter på Nynäs Expo. Jag ser fram emot kommande år tillsammans med er och hoppas att ni har tid, lust och möjlighet att komma och besöka mässan och fira med mig.

PLATS: UTSIKTEN MEETINGS, UTSIKTSVÄGEN 10 I NYNÄSHAMN
TID: FREDAG 15 FEB. KL 13–20 & LÖRDAG 16 FEB. KL 10–14

 

  Affisch för produkterna som säljs inne på Turistbyrån

 

NYNÄS EXPO 2013

FEBRUARI 2013 Januari gick fort och jobben har varit varierande i storlek och form, bildspel i powerpoint har skapats för Torkab, roll-ups för det inovativa båtproppelerföretaget ProPulse och vykort och pins till Alla kanprojektet i Nynäshamn.
Men det som har tagit mest tid är företagsmässan Nynäs Expo. Tillsammans med en liten mässgrupp har jag planerat och sett till att det blir ett rikt innehåll på mässan och jobbat fram marknadsföringen både på webben, på stan och i tidningen. Det sista originlet, för NPs mässbilaga, gick iväg idag 7/2.
Puh!

  Säljprodukt för magasin Nynäshamn

 

JULMARKNAD

DECEMBER 2012 Jag levererade en affisch till Turistbyrån nere i hamnen i tid till årets julmarknad. Charlotte Friberg har stylat bilden, Johan Gustafsson har fotograferat och jag designade faktiskt kuddarna. Alltid lika trevligt att arbeta med proffsigt stylade och fotograferade bilder :)

 

  Affisch för produkterna som säljs inne på Turistbyrån

 

ANNONSERA I MAGASIN NYNÄSHAMN

NOVEMBER 2012 Jag gjorde layouten på den säljprodukt som ska användas för att få annonsörer till Magasin Nynäshamn. I år kommer magasinet att gå till alla hushåll i hela Nynäshamn förutom att den som vanligt finns på alla hotellrum i kommunen, på Gotlandsterminalen och på alla informationsställen.

 

  Säljprodukt för magasin Nynäshamn

 

EN SMART LITE GIVEAWAY FRÅN ETT TRYCKERI

NOVEMBER 2012 Ett tryckeri i Åkersberga ville ha en smart liten giveaway och bestämde sig för små block som de delar ut på en massa evenemang. Givetvis tar vi tillfället i akt och säljer in produkten.

  Del av Diggiprints give away

 

ETT MEDIEARKIV FÖR LANTMÄNNEN

OKTOBER 2012 Förra året var jag med och skapade ett Mediearkiv för Lantmännen, i år har jag skrivit en processbeskrivning för den samma och varit ute hos stora reklambyråer ioch berättat hur man använder arkivet när man gör uppdrag för Lantmännen.

  Ett mediearkiv för Sveriges bönder

 

NYNÄS EXPO 2013

OKTOBER 2012 Paulins Projekt skapar en ny logotype för företagsmässan i Nynäshamn och hoppas att konjunkturläget går uppåt så att mässan kan genomföras.

 

  Nyäs Expo 2013 - Ny logotype till företagsmässan

 

NYNÄSHAMNS KOMMUN SATSAR PÅ ATT UTBILDA SINA CHEFER

SEPTEMBER 2012 Paulins Projekt får uppdraget att layouta Chefsuppdraget & Program för chef- & ledarutveckling Nynäshamns kommun.

  Del av foldern Chefasuppdraget

NIBBLE & SÄBY GÅRDAR FÅR EN LOGOTYPE

SEPTEMBER 2012 I alla år tidigare har Nibble och Säby gårdar klarat sig utan logotype, men nu var det dax att profilera sig. Jag är så glad över att jag fick uppdraget att designa en layout till detta lilla familjeföretag som bla producerar foder till djur i trakten

  Nibble & Säby Gårdars logotype

 

NY DESIGN - INNEBANDYLANDSLAGETS BUSS

JUNI 2012 Under försommaren tog Paulins Projekt fram en ny design för Innebandylandslagets buss som nu är nystripad och rullar runt i Sverige och världen.

  innebany landslagets buss

 

PAULINS PROJEKT I NYNÄSHAMNS POSTEN

JUNI 2012 I dagens NP kunde man på sista sidan läsa om kuddar med Nynäshamnsdesig som tagits fram av Gästhamnen och Mrs Slotte som har sina butik bland hamnbodarna och där stod det nämnt att Paulins Projekt stod för designen och då blir man så klart väldigt glad.

 

  Nynäshamnskuddarna

 

HEMSIDA - INBJUDNINGAR - annons

JUNI 2012 SveaYrkes- & profilkläder i Nynäshamn har fått en hemsida och designen kommer från Paulins Projekt. På fredag är det Öppet hus och till det har det tagits fram inbjudningarna och annons i NP. Vill ni se hur hemsidan blev kikar ni in på sveayrkes.se

  sveayrkes.se

 

>> till nyheter som varit...