ÖVERBLOMMADE NYHETER... kan också vara intressanta


SENASTE NYTT – med fokus på...

STOR FOLKFEST I NYNÄSHAMN - JUBILEUMSREGATTAN

MAJ Just nu arbetar vi mycket med alla original som ska fram för att marknadsföra Jubileumsregattan som blir årets stora folkfest i Nynäshamn i sommar, det är affischer, annonser, banderoller, backdrops, plaketter och en massa annat som ska tas fram.

SORUNDAFESTIVALEN

MAJ Vi har tagit fram en logotype till detta folkhälsoprojekt som vi hoppas ska leva kvar i Sorunda och bli en tradition, vi har även tagit fram affischer för evenemanget, ungdomsfesten som gästas av Panetoz och banderoll som snart kommer upp vid infarten till Spångbro i Sorunda.


ANNONSER MARKNADSFÖR WEBB

MAJ För att marknadsföra den nyligen uppfrächade kommunwebben har Paulins Projekt tagit fram små annonser till Nynäsposten med olika frågor eller påståenden som gör att man letar sig in på hemsidan som innehåller allt från svaren på "Måste jag ha bygglov?" till vad du kan få hjälp med när du blir äldre"Hjälp mormor vinglar på pallen igen!".

MARKNADSPLAN - POPULÄRVERSION

APRIL En lättläst och lättöverskådlig marknadsplan med utvalda delar ur Nynäshamns kommuns marknadsplan, statistik om turism mm i en liten designad folder tas fram tillsammans med en powerpointpresentation för att enkelt kunna beskriva det arbete som görs i kommunen och vad som behövs för att nå hela vägen fram.

DESIGN AV KUDDAR

MARS Mrs Slotte som har butik i en av hamnbodarna i Nynäshamn beställer två original till kuddar som ska vara unika för Nynäshamn, superkul och lite udda uppdrag för mig.

MARKNADSPLAN - POPULÄRVERSION

MARS Schweiziska handelskammaren får sin logotype omgjord samt nytt profil och marknadsmaterial.

EN HEKTISK VÅR

JAN - APRILDet har varit svårt att hinna uppdatera hemsidan i vår för det har knappt funnits en enda lugn stund. Paulins Projekt har skapat företagspresentationer, skyltar, hemsidor, annonser, flaggoriginal, pressreleaser, powerpointpresentationer, foldrar och dessutom hunnit med lite produktionsledning på marknadsavdelningen på Lantmännen.

GOTT NYTT ÅR!

20111229 Paulins Projekt har fler och större uppdrag än någonsin och det är mina kunders, kollegors och leverantörers förtjänst och jag vill därför tacka er för det gångna året och önska er alla ett riktigt gott nytt 2012.

Istället för julklapp och julkort har jag i år skänkt pengar till unicef för att barn i världen ska få tillgång till rent vatten och möjlighet att uppleva ännu en jul. Vill ni också ge en försenad julklapp kan ni gå in på unicefs gåvoshop och köpa allt från vaccin till sagoböcker.


HJULLAGER TILL JUL

20111218 Passande så här till jul har vi släppt den nya hemsidan för Kontima som säljer hjullager och andra liknande produkter. kontima.se


LOGOTYPE FÖR ARBETE PÅ HÖG HÖJD

20111218 Ännu en kund som fått sin profil från mig. I veckan rullade bilen ut nydekorerad med logo och nu är även webbsidan klar. Om ni behöver hjälp att fälla ett träd som står illa alternativt hjälp med annat höghöjdsarbete eller bara är nyfikna på vad jag gjort så klickar ni här: triact.se


FRISKOLAN KOMMFRAM

20111125 Paulins Projekt har haft bråda dagar med att skapa en ny logotype, miniprofil , inbjudan, affischer och folder åt det nya skolalternativet i Nynäshamns kommun, friskolan KommFram, som håller informationsmöte i Ösmo på onsdag den 30 november kl 19. Speciellt med skolan är att varje elev har tillgång till en egen dator samt att inriktnngen är IT, Kommunikation & Media.


KONSULTUPPDRAG HOS LANTMÄNNEN

20111005Under hösten/vintern kommer jag att arbeta på konsultuppdrag åt Lantmännen vilket känns mycket spännande, deras arbete med att skapa en tydlig identitet och kommunikation är så otroligt väl genomarbetad att det kommer bli en fröjd att arbeta med.


AFTER WORK 20 OKTOBER

20111004Idag skickar vi i Företagarna ut inbjudan till after work för att skapa en mötesplats för näringsidkarna i Nynäshamns kommun där man under lättsamma förhållanden kan träffa både kommuntjänstemän och andra företagare. Som föreläsare kommer Per Holknekt, grundare av modeföretaget Odd Molly, och vi tror och hoppas på en stor uppslutning.
Läs mer på FÖretagarnas lokala hemsida


BIONORDIKAKONCERNEN HAR FÅTT NY WEBBDESIGN

20111004De fem nordiska kontoren har fått ny webbdesign. Designen är gjord av Paulins projekt med utgångspunkt i den nya grafiska profilen från Höglund Reklam. Utvecklingen är gjord i Joomla av F-tech i Nynäshamn så nu kan hela Bionordika-koncernen glädja sig åt att kunna ändra i enkla mallar. Se mer på bionordika.se


FÖRETAGARNA NYNÄSHAMN, WEBBSHOP, LOGOTYPER OCH PICTOGRAM

20110911Tiden efter semestern har varit hektisk, jag har blivit invalt i styrelsen för Företagagna Nynäshamn, jag har skapat en webbshop, foldrar, logotyper och en massa pictogram. Den senast logotypen i raden är för Hälsoruset.


FRÖKEN FRIBERGS KAMPANJUTSKICK

20110622 Jag har hjälp driftiga Fröken Charlotte Friberg med ett kampanjutskick till en av hennes kunder. Att jobba för andra formgivare och reklambyråer är alltid kul och Charlotte är både kreativ och trevlig likaså hennes copywriter Cilla - så det gör jag gärna om!

 

>> till nyheter som varit...

 

SISAB GER ER ETT LYFT – DET HAR ÄVEN HEMSIDAN FÅTT

20110513 Nu har SISAB fått en fungerande hemsida som täcker deras behov. SISAB skräddarsyr hisslösningar för de flesta situationer - varuhissar, sopkärlshissar och handikapphissar. Nu har de fått en enkel hemsida som berättar allt grundläggande och även visar upp lite exempel på hissar på olika platser. Se mer på sisabnewlift.com

PÅSKVECKA & LITE LEDIGHET

20110416 Barnen har fått påsklov och våren här här på riktigt. Paulins Projekt tar påskledigt redan från skärtorsdagen den 21 april och är inte tillbaka förrän onsdagen den 27april. Under den tiden har jag ingen möjlighet att läsa mail för jag befinner mig på semester i Prag helt utan dator :)


TORKAB HEMSIDA HAR FÅTT ETT STORT LYFT!

20110331 Då var ännu en hemsida klar, kunden är glad och nöjd och solen skiner - vad mer kan man begära! Gå gärna in och titta på hur hemsidan blev torkab.se


MINIMÄSSA I VÄSTERBY/NORRA SORUNDA

20110328 Idag är det minimässa i Västerby Bygdegård i Norra Sorunda, många företag samlas under samma tak eller i detta fallet tält och programmet är fullspäckat hela kvällen. På plats finns banker, arbetsförmedling, lokala företag, varitéteatern gästspelar , kommenen har epresentanter på plast , mat finns att köpa och det ska bli både trevligt och givande. Jag höll nästan på att glömma - ni kan givetvis träffa PaulinsProjekt där också!


AGRO TRADE MAGAZINE UTE NU!

20110311 Det första numret av Agro Trade Magazine, där Paulins Projekt står för designen, är ute och riktar sig till inköpare av råvaror från främst Afrika. 52 sidor där vi får vi fördjupa oss i råvarorna till biodiesel samt palmolja, kakao och kaffe. Det är företaget Nordic Intercontinental Trading AB som står bakom satsningen på magazinet som kommer att komma ut ett par gånger per år.


ANNONSER I FINLAND

20110208 Jag har producerat trycksaker och gjort hemsidor på flera språk tidigare men för första gången har jag producerat annonser på finska och när årets första nummer av den kända finska tekniktidningen Metallitekniikka kommer ut till sina prenumeranter har jag inte mindre än 4 annonser med!


RAGGAR VOLONTÄRER

20110208 I januari blev den nya foldern för volontärverksamheten i Nynäshamn färdig och den finns redan utlagd på flera ställen bl. a i kommunhuset.

I foldern skriver vi "ATT VARA VOLONTÄR ÄR ATT GE LITE AV SIG SJÄLV, OCH SIN TID – ATT TRÄFFA EN VOLONTÄR KAN BETYDA MYCKET, KANSKE DET DÄR LILLA EXTRA"

Om du vill veta mer vad det innebär hämtar ni en folder eller så tittar ni in på NYNÄSHAMNS kommuns hemsida.


2011 BÖRJAR I ETT HÖGT TEMPO

20110120 Tillbaka efter julledigheten kastades man i n i ett högt tempo. En stor mängd uppdrag trillade in, annonser på både svenska och finska har blivit producerade, profiler har skapats och en massa uppdateringar på diverse hemsidor har gjorts. Några stora jobb börjar ta form, det kommer ni få se här inom kort, och jag ser med spänning fram emot resultatet. Det här året kommer att bli både spännande och kreativt och jag hoppas förståss att jag både får förtroendet att fortsätta arbeta med mina befintliga kunder och att jag får några nya.


ÅRETS JULKLAPP FRÅN Paulins projekt – sagostunder, bus & LEK

20101220Så det blir ingen tryckt isskrapa, inga praliner, inget presentkort och inte heller någon julblomma, jag skickar faktiskt inte ens ut ett julkort till mina kunder eller partners. Istället har jag valt att ge pengarna till SOS Barnbyar i form av sagostunder för barn i Ghana och bus & lek för barn i Kamodja. LÄS MER HÄR


TIDER GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT!

20101204 Det är många små och stora roliga projekt som flugit förbi i rasandes fart de sista månaderna. Flamkontroll var i Göteborg på mässa och Projekt Projekt ritade montern. Magasin Nynäshamn har gjort om formatet på annonserna vilket resulterade i mängder små justeringsjobb som alltid är lika roligt att stå till tjänst med för så väl gamla som nya kunder. Komfort & Miljögolv har tagit steget och börjat göra kvartalsvis utskick till sina kunder och vi står givetvis för designen. Många projekt håller även på att knytas ihop nu när det lackar mot jul så inom kort kommer många roliga projekt att presenteras här på nyhetssidan, bara jag får tiden att uppdatera :)


ROSA, ROSA, ROSA!

20101004 Den hör månaden stödjer Paulins Projekt Rosa bandet och har har därför prytt hemsidan temporärt i rosa.
Var 9:onde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcanser, det är många – stöd Rosa bandet du också!!


ÖPPET HUS PÅ SVEA SKYDD

20100921 På onsdag om en vecka har Svea Skydd/Yrkes & Profilkläder Öppet hus. Leverantörerna är på plats, grillen är tänd och man har en massa erbjudanden inför höst och vinter. Själv har jag gjort en inbjudan som skickas ut och en liten annons i Nynäsposten.


NYTT BOLAG - NY LOGGA

20100921 E Kraft Entreprenad AB är ett nystartat bolag som har valt att få logotypen utvecklad av Paulins Projekt. Kanske kan det bli mer jobb i framtiden, men just nu är det loggan som gäller.


BOMÄSSAN I NYNÄSHAMN 2010

20100901 Nu är Bomässan över där jag gjorde en massa original för vepor, flaggor, annonser, affischer, program med mera. allt utifrån den garfiska profil som Cayenne Design tidigare hade tagit fram. SUPERKUL!!!


FÖRHANDSRÖSTNINGEN TILL VAL 2010

20100901 Från och med idag går det bra att förtidsrösta i årets val. I Nynäshamns kommun går det att göra på många platser, titta efter den blå boxen som Paulins Projekt har tagit fram för valnämnden så hittar ni rätt, eller gå in på kommunens hemsida


RÄTT FOKUS GER STÖRRE EFFEKT & BÄTTRE RESULTAT

20100901 Nu är första höstmånaden är här, alla är tilbaka för full på sina jobb, mässorna ute i landet drar igång och det är full fart överrallt. Paulins Projekt byter till en höstbild på sin förstasida och vill med den påminna om att med rätt fokus kan man skörda mer frukt!


20100820 Nedräkningen har börjat och snart är det dags för Bomässa igen. Den här gången håller Bomässan till nere i hamnområdet tillsammans med skärgårdsmarknaden. På årets bomässa i Nynäshamn hittar man mycket av det som gjort att Nynäshamn är länets kanske mest omtalade kommun när det gäller boende och företagsetablering just nu. Paulins Projekt är redan etablerat i denna vackra kommun och kommer aldrig att byta ut havsluften och lugnet mot storstadens hysteri igen – det kallas livskvalité, kanske finns det fler som kan tänka sig det...

JOBB GETINGAR OCH KRÄFTOR

20100809 Den här veckan börjar höstsäsongen och de flesta kommer tillbaka till sina arbeten. Getingarna är slöa och man får akta vart man sätter fötterna, kräftskivorna kommer att avlösa varandra med sång och skratt. Själv känner jag mig slö som en geting men njuter fortfarande av allt som sommaren har att erbjuda och gläds åt alla roliga uppdrag som ligger framför mig. Till en början ska det sista materialet till Bomässan fram och sen står många nya på tur.

SEMESTERTIDER

20100701 Vi har kommit in i juli och för en del har semestern redan börjat, andra väntar fortfarande. På Paulins Projekt drar vi ner på takten rejäl om en vecka och ska försöka ta sommarledigt mellan v.28-32 Helt och hållet stängt är det dock bara vecka 31, men då är det verkligen STÄNGT.

EN ROLIG OCH SOLIG midsommar !!!

20100624 Jag vill bara passa på att önska er alla en riktigt solig och trevlig midsommar med visor, skratt, dans kring midsommarstången och allt annat som hör traditionen till :-)

JUBILEUM HOS STEFAN OLSSON AB

20100611Lagom till 10-årsjubileumet har vi gjort en helt ny hemsida fÖR Stefan Olsson AB i Nynäshamn, just nu jobbar man för fullt för en lyckad jubileumsfest imorgon lördag så de sista ändringarna och tilläggen tar vi i nästa vecka.

ANNONSER OCH PROFILMATERIAL TILL BOMÄSSAN

20100610 Igår skrevPaulins Projekt på avtalet att göra annonser och annat profilmaterial inför Bomässan den 28-29 augusti i Nynäshamn, allt utifrån den supersnygga grafiska profil som Linda Tuvesson på Cayenne Design har tagit fram. Imorgon fredag kommer den första annonsen ut i Nynäshamnsposten och sen rullar det på med material ända fram till augusti.

KAN MAN FYLLA EN BANNER MED VATTEN?

20100604 Fyll din vardag med njutning! Nu ligger kampanjbannern ute för Enwa Spas på TRÄDGÅRDSPORTALEN.

FULL FART & FEMMANS VÄXEL!

20100604 Allt ska bli klart före semestern, hemsidor, annonser banners. Det är många roliga uppdrag och kunder som jag har att tacka för en såfullspäckad kalender :)

NYA SPÄNNANDE KUNDER...

20100428 Paulins Projekt kan stolt meddela att Stefan Olsson, Torkab och Nynäshamns Plattsättning är nya kunder som behöver hemsidor – och det ska vi se till att de får!

NY LOOK FÖR ETNA PÅ WEBBEN

20100428 Nu ligger äntligen Etna fÖnsters hemsida ute, en stor uppfrächning har hemsidan genomgått och är nu mycket lättare att hitta på, och trevligare att titta på .

Norra sorundas fÖretagare – trÄff

20100420 Idag tisdag 20 april kl 19 träffas företagarna i Sorunda i Västerby Bygdegård tillsammans med representanter från Nynäshamns Kommun. Undrar månne vad detta ska leda till, ser med stor förväntan fram emot kvällen.

ASSURANSORS NYA HEMSIDA LANSERAS

20100419 Nu ligger äntligen den efterlängtade hemsidan ute på nätet som speglar både företaget och lenas egna personlighetse den på klicka för att komma till Assuransor
Assuransor har också en helt ny profil. Så småningom när jag har lite mindre att stå i så kommer det nog upp lite smakprover på hemsidan, men just nu är det "riktiga" uppdrag som väntar på att bli klara.

WELLCOMM – HEMSIDA & SAMARBETE

20100419 Johanna Söderström tillsammans med Paulins Projekt har precis lämnat in en offert på ett jobb som vi hoppas få göra tillsammans, kan inte säga mer just nu men, oj, vad skojigt det skulle vara. Samtidigt lanserar vi hennes nya profil och hemsida klicka här för att ta en titt WELL:COMM


fÄRGGLADA ÄGG OCH EN ÖNSKAN OM EN VARM OCH GLAD PÅSK!

20100329 På torsdag tar jag påskledigt, men det går bra att maila eller ringa på mobilen så återkommer jag så fort jag har möjlighet om ni behöver hjälp.


VÅREN ÄR HÄR!

På Paulins Projekt jobbas det för fullt för att få hemsidorna klara till påsk. GK-Ventilation är redan klar, Assuransor, Forma , Etna Fönster och det nya bolaget WellComm ligger i pipeline.


strÅlande sol och energigivande kunder

Det är härligt vinterväder och årets sportlovsbarn har mer än nog snö. I skrivandets stund lyser solen in genom fönstret och det är dags för årets först kopp kaffe på verandan, påpälsad men ändå.
Paulins Projekt har fått en ny energisk och energigivande kund inom marketing genom det kvinnliga nätverket driftig.nu och ungefär samtidigt med våren kommer den nya profilen och hemsidan att lanseras och finnas att kolla in på hemsidan.


NynÄsmÄssan

I helgen var det mässa på Utsikten Meetings i Nynäshamn och Paulins Projekt var naturligtvis på plats och träffade många nya trevliga kontakter. Mässan drog kanske inte riktigt så många besökare som väntat, men med tanke på vädret kom det många, förövrigt hade mässan ett bra upplägg och vi hoppas så klart att den blir återkommande.


NYTT UTSEENDE

Paulins Projekt har fått ny kostym och trivs nu mycket bättre. Med detta en ny hemsida som förhoppningsvis ska uppdateras ofta, så att ni får ta del av det senaste som händer på Paulins Projekt. Så här i början har inte allt kommit på plats men inom kort ska den vara klar.